Vista Mechelen

Vista Lokaal Vista Mechelen

In november vorig jaar werd Vista Mechelen aan de Mechelaars voorgesteld. Intussen hebben voorzitter Mark Van Mullem, Veerle Deknopper en Peter Otto naarstig verder gewerkt om de verkiezingen van 13 oktober voor te bereiden.

Ook hier geldt: vele handen maken lichter werk. Kandidaten voor de Mechelse gemeenteraadsverkiezingen met een hart voor Vista mogen zich altijd melden bij Mark, Veerle of Peter via het formulier hiernaast.

Ook wie gewoon graag wil helpen bij het verspreiden van flyers of een affiche voor het raam wil hangen, is meer dan welkom. Laat dit gewoon snel even weten!

Contacteer ons

6 + 8 =

Vista Mechelen in de media

Vista trekt met Veerle Deknopper als lijsttrekker naar lokale verkiezingen

De jonge politieke partij Vista heeft haar eerste drie kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen bekendgemaakt. 

Lees meer…

Vista Mechelen verzet zich samen met Groene Buffer tegen komst van Plopsaqua

Vista Mechelen, een nieuwe partij die bij de gemeenteraadsverkiezingen opkomt, steunt het verzet van het actiecomité Groene Buffer tegen de komst van Plopsaqua.

Lees meer…

Nieuwe politieke partij in Mechelen: "Nood aan nieuwe initiatieven"

Met de nationale en lokale verkiezingen van volgend jaar in het vooruitzicht, krijgt Mechelen er een nieuwe politieke partij bij. Want Vista, een partij die zich omschrijft als een Vlaams-progressieve beweging, heeft ook een Mechelse afdeling opgericht.

Vlaams-progressieve partij Vista komt in 2024 op in Mechelen

Met de verkiezingen in 2024 in het vooruitzicht, hebben enkele Mechelaars een lokale afdeling opgericht van de Vlaams-progressieve partij Vista. “We willen vooral investeren in mensen en hun dromen”, zegt kersvers voorzitter Mark Van Mullem.

Lees meer…

×